top of page

Onze individuele begeleidingen

Je bent het beu om aan te modderen met tegenstrijdige tips en visies. De oordelen, kritiek en ongevraagde, niet helpende adviezen van anderen maken je onzeker.

Jij wilt persoonlijke begeleiding voor jouw hond en hulp bij de problemen dat je ervaart. Eén op één zodat we echt de vooruitgang beter kunnen opvolgen en onze sessie kunnen aanpassen aan de specifieke behoeften en persoonlijkheid van jouw hond!

trajecten

Ons aanbod is geschikt voor jou als:

  • Een hondenschool niks voor jou is en je liever één op één werkt

  • Je advies wilt in de opvoeding van jouw pup

  • Je het gevoel hebt dat je constant "Nee!" moet zeggen tegen jouw hond

  • Jouw hond intens hap- of bijtgedrag vertoont

  • Jouw pup moeilijk rust vindt en hyperactief gedrag vertoont

  • Je de lichaamstaal van jouw hond niet (meer) kunt lezen

  • Wandelen aan de lijn stroef loopt en jouw hond constant trekt

  • Wanneer jouw hond uithaalt naar andere honden of voorbijrijdende auto's tijdens de wandeling

  • ….

01

Puppytraject

Ondervind je wat problemen bij het opvoeden van jouw pup? Bijt hij overal in en blaft hij veel naar andere honden of mensen? Plast hij in huis en heb je al alles geprobeerd? Lukt de benchtraining niet goed of kan jouw pup niet alleen zijn?

Een aantal x "ja" geantwoord?

Lees wat ik voor jou kan doen

Puppytraject
Pubertraject

02

Pubertraject

Heb je ooit het gevoel dat je puberhond een geheime agenda heeft en erop uit is om je het leven zuur te maken? Negeert jouw hond jou tijdens de training of als je iets vraagt? Loopt de communicatie volledig verkeerd? Vertoont jouw hond ongewenst rijgedrag? Is jouw hond hyperactief en kan hij zich niet concentreren?

Ben je er van overtuigd dat je tijdens deze puberfase echt wel hulp kunt gebruiken?

03

Ontspannend wandelentraject

Heb je nauwelijks controle over de wandeling en vind jij het gedrag van jouw hond gênant? Trekt jouw hond telkens aan de leiband en reageert hij op alles wat passeert? Haalt hij uit naar andere honden of loopt hij de wagens achterna?

Klinkt bekend in de oren? Wel, klik dan hieronder voor hulp!

Ontspannen wandelen

Elke hond heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, gevormd door sterke en zwakke punten in zijn brein. Deze bouwstenen, ofwel concepten, bepalen hoe jouw hond reageert in verschillende situaties - van vrolijke toenadering tot dat vervelende trekken aan de lijn en het onophoudelijke geblaf. Door middel van speelse en interactieve oefeningen worden concepten zoals zelfvertrouwen, optimisme, focus, rust en zelfbeheersing versterkt. Het resultaat? Een hond die betere keuzes maakt in uitdagende situaties en rustiger reageert. In tegenstelling tot traditionele methoden bereidt concepttraining jouw hond voor om, wanneer hij geconfronteerd wordt met een uitdagende situatie, een alternatieve keuze te maken die beter is voor hem. Het essentiële onderscheid ligt in het begrip dat het gedrag van de hond NIET direct kan veranderd worden op het moment dat de hond zich in een moeilijke situatie bevindt. Voordat we jouw hond (opnieuw) blootstellen aan uitdagende omstandigheden, investeren we eerst in het ontwikkelen van zijn persoonlijkheid. We leren hem vaardigheden die hem helpen om positiever te reageren. Door middel van leuke en speelse trainingssessies vormen we zijn karakter, wat resulteert in echte en blijvend resultaat.

bottom of page