Mijn verhaal

When love becomes a passion ….

And a passion becomes a job ....

Na een turbulente periode waarbij één van mijn honden het moeilijk had in verschillende omstandigheden en vaak ongewenst gedrag vertoonde heb ik de moeilijkste beslissing ooit moeten maken ... herplaatsen.

Dit was, als ik er nu op terugdenk, de aanleiding om in te zetten op meer verbinding met mijn trouwe viervoeters te maken. Zo kon ik hen beter begrijpen en bijstaan.
Niet het trainen was nog langer belangrijk maar wel het opvoeden, het leiding geven, het helpen.
Mijn honden kregen vertrouwen en ik zag dat ze gelukkiger werden. Via deze opvoedingsmethode hebben ze een manier gevonden om zich in dagdagelijks situaties aan te passen. Ze hebben geleerd de juiste keuze te maken in alle omstandigheden.

Ziva is meer zelfzeker geworden, Lana heeft haar trauma een plaats gegeven en is zo gegroeid in de interactie naar andere honden en onze Joya heeft zich kunnen ontplooien naar een zeer lieve, speelse hond met een gezonde afwachtende houding voor nieuwe situaties.

 

Ondertussen heeft Dora ons gezin vervoegd. Het voelt goed aan en ons gezin is 'compleet'. Door mijn honden te begrijpen in hun communicatie is Dora zeer snel geïntegreerd.


Ze weten alle vier dat ze in iedere situatie op mijn onvoorwaardelijke steun kunnen rekenen.
Dit wil ik jullie tijdens de sessies ook meegeven.

Canin-i-fit Ann Declerck

Mijn team

Canin-i-fit Ann Declerck

Ann

Canin-i-fit hondeninstructeur

Ziva

Canin-i-fit hondencoach

Lana

Canin-i-fit hondencoach

Joya

Canin-i-fit hondencoaching

Dora