top of page

Essentiële oliën kalmeren en bevorderen
het welzijn van jouw hond.

Of het nu gaat om de verlatingsangst bij jouw hond, het ondersteunen van zijn immuunsysteem, het afweren van vlooien en teken of het helpen bij het rust vinden, ...

Elke olie heeft een andere werking en ik help je graag bij jouw zoektocht naar de ideale olie voor jouw probleem.

Als holistisch hondencoach ga ik op zoek naar de oorzaak achter de symptomen.

Binnen deze aanpak kan ondersteuning door essentiële oliën niet ontbreken.

hond ruikt aan flesje essentiële olie

Je wilt geholpen worden in jouw zoektocht
naar de
ideale olie voor jouw hond

Misschien heb je net jouw pupje in huis en merk je dat de aanpassing toch niet loopt zoals het moet zijn. Jouw hond is onrustig, bijt veel of plast in huis.

Je hebt een opgroeiende puberhond die plots een ander gedrag vertoont. Je zit met je handen in jouw haar en weet niet meer wat te doen.

Of misschien loopt alles 'smooth' maar ben je als toegewijde eigenaar op zoek naar een natuurlijke ondersteuning voor jouw hond? Heb je besloten om essentiële oliën te integreren in zijn zorgroutine maar weet je niet goed waar te beginnen?

 

Ik help je de wereld van essentiële oliën verkennen en leer je hoe jij het kostbare goud kunt inzetten. Het maakt hierbij niet uit of je voor de totaalaanpak van coaching en inzetten van essentiële oliën gaat of je enkel wilt verdiepen in de natuurlijke ondersteuning.

 

Zo help ik jou

Young Living

Enkel het beste is goed genoeg voor jouw hond

Ik werk uitsluitend met de essentiële oliën van Young Living, omdat ik grote waarde hecht aan kwaliteit. 

Young Living is uniek als leverancier van essentiële oliën. Ze hebben hun eigen boerderijen en partner-boerderijen over de hele wereld. Ze hebben alles in eigen beheer, zijn onderworpen aan strenge audits, om de zuiverheid en echtheid van hun essentiële oliën te waarborgen en controleren elk aspect van het productieproces door middel van hun unieke 'Seed to Seal'-methode. Met andere woorden, ze bewaken de kwaliteit vanaf het zaadje tot het verzegelen van het flesje, en alles daartussenin.
Als een olie niet voldoet aan hun hoge normen, zal het nooit hun magazijn verlaten.

 

Young Living
bottom of page