top of page
Ontspannen wandelen 3

Wandeltraject

Vol goeie moed trek je je wandelschoenen aan, klaar om samen op stap te gaan. Maar de wandeling met jouw trouwe vriend is totaal niet ontspannend. Heb je nauwelijks controle over de situatie en vind jij het gedrag van jouw hond gênant? Trekt jouw hond telkens aan de leiband en reageert hij op alles wat passeert? Vraag jij je af hoe het zou zijn als je ‘bij één blik’ genoeg hebt om elkaar te verstaan? Om samen vol vertrouwen op stap te kunnen gaan en te genieten van ieder moment? Verlang je zo om tijdens het ontspannen wandelen echt in contact te komen met de omgeving, jouw eigen ik en natuurlijk jouw trouwe metgezel, jouw hond?

Wat mag je verwachten?

In het ‘Wandelen Puur natuur traject’ leer ik je meer in verbinding te komen met jouw hond. Door middel van natuurlijk leiderschap zal je terug kunnen genieten van de wandeling. Ik leer je inzicht krijgen in de behoeften van jouw hond en leer je de signalen van jouw hond te interpreteren. Ontspannen wandelen met jouw hond betekent dat jouw hond naast aandacht te hebben voor jou ook kan snuffelen. Geuren opnemen werkt voor de meeste honden relaxerend. Tijdens de wandeling leer je jouw hond voldoende vrijheid te geven maar toch de connectie te behouden. Het traject biedt een blijvend resultaat omdat er vanuit de basis gewerkt wordt aan jullie relatie. We gaan aan de slag met spel om zo jouw wandelingen te verbeteren en ontspannend te maken.

Wat ga je leren tijdens deze lessen?

  • Jouw hond leert dat trekken aan de leiband niet hoeft

  • We leren jouw hond te ontspannen

  • Je leert de lichaamstaal van jouw hond aflezen

  • Je leert alternatieven aan zodat jullie samen kunnen genieten

  • We zetten in op een positieve begeleiding

  • ...

Praktisch

Aantal lessen

Extra's

Bijzonderheden

Individuele begeleiding op maat van jou en jouw hond.

3 wandelsessies, locatie afhankelijk in teken van uw hond, worden met zorg uitgestippeld

Duurtijd per sessie: 60 min

Toegang tot de hulplijn via Whatsapp

Inzet van kwaliteitsvolle essentiële oliën

Prijskaart: € 250

Enkel de eerste sessie kan online vastgelegd worden. Daarna leggen we onze agenda's samen en leggen onze volgende sessies meteen vast.

Reiskosten zijn gratis binnen 5 km vanuit de thuisbasis, zijnde Bruidstraat 28 - Gistel. Vanaf 5 km geldt een tarief van €0,50 per km. Deze meerkost wordt in rekening gebracht.

Testimonials

Luna is en blijft een jachthond, maar onze connectie is dankzij de doelgerichte oefeningen zoveel beter geworden. Het is een goed gevoel om nu te weten hoe je moet trainen en je hond beter te begrijpen. Dankjewel Ann!"

We hebben een andere hond! We kunnen al met veel plezier 8 km wandelen. Op de onverharde paden loopt César met lange lijn. Op straat houdt hij zich kort en loopt hij zonder te trekken. 

Ik was erg blij van het Ontspannend wandelentraject. Zonder die sessies zou ik nog altijd zenuwachtig zijn gebleven, omdat ik niet wist hoe ik met Noro moest omgaan. Nu voel ik me rustig en geniet ik van de wandelingen.

Annuleringsbeleid

Afspraken kunnen online geannuleerd worden tot 48u voor de afspraak. Is de duurtijd minder dan wordt er gevraagd telefonisch contact op te nemen

bottom of page