top of page

Pubertraject

Negeert jouw hond jou tijdens de training of als je iets vraagt? Loopt de communicatie volledig verkeerd? Heeft jouw hond 'bananen' in zijn oren? Vertoont jouw hond ongewenst rijgedrag? Is jouw hond hyperactief en kan hij zich niet concentreren? Heb je alles al geprobeerd en word je alleen maar onzekerder en verwarder van alle tegenstrijdige adviezen? Ben je het pubergedrag beu en zit je vol frustraties? Maak je geen zorgen, ik kan jou en jouw hond doorheen deze periode begeleiden.

Pubertraject

Wat mag je verwachten?

Niet de standaard gehoorzaamheid lessen, maar een echte begeleiding tijdens deze moeilijke levensfase van jouw hond.

In dit traject ga ik dieper in op de uitdagingen die jullie tegenkomen. We starten steeds vanuit begrip en respect voor elkaar en zoeken samen wat jij nodig hebt. In het 'Opstandige puber traject' gaan we via spel in op verschillende situaties zodat jullie samen kunnen groeien en genieten.
We bieden ondersteuning met essentiële oliën.

Wat ga je leren tijdens deze lessen?

  • Jouw hond leert wat mag en niet mag

  • We leren jouw hond minder bijten, opspringen en blaffen.

  • Je leert consistent te blijven tijdens deze opvoedingsfase

  • Jouw puber leert zichzelf te beheersen voor allerlei prikkels en voeding

  • Je leert de lichaamstaal van jouw hond aflezen

  • We zetten in op een positieve begeleiding

  • ...

Praktisch

Aantal lessen

Extra's

Bijzonderheden

Individuele begeleiding op maat van jou en jouw puberhond tot 2 jaar

3 begeleidingssessies van 60 minuten

Toegang tot de hulplijn via Whatsapp

Inzet van kwaliteitsvolle essentiële oliën

Prijskaart: € 250

Enkel de eerste sessie kan online vastgelegd worden. Daarna leggen we onze agenda's samen en leggen onze volgende sessies meteen vast.

Reiskosten zijn gratis binnen 5 km vanuit de thuisbasis, zijnde Bruidstraat 28 - Gistel. Vanaf 5 km geldt een tarief van €0,50 per km. Deze meerkost wordt in rekening gebracht.

Dit zegt een collega hondencoach

Ann is een topcollega!!Ik leer continu bij van haar en samenwerken met Ann is heel aangenaam. Een rustige en correcte Hondeninstructeur! Ik beveel haar zeker aan!Vooral als je houdt van een rustige en consequente aanpak ben je bij haar zeker aan het juiste adres. Wil je een leuke rustige metgezel of liever een actieve en sportieve rakker dan raad ik je zeker aan om Ann te contacteren!! Sam en ik zijn alvast fan van Ann!

Review Marlies

Annuleringsbeleid

Afspraken kunnen online geannuleerd worden tot 48u voor de afspraak. Is de duurtijd minder dan wordt er gevraagd telefonisch contact op te nemen

bottom of page