top of page

Hier zit je goed als je dichter bij de natuur wil staan

Wil je graag zo snel mogelijk starten met de essentiële oliën? Wil je zeker zijn van de kwaliteit zodat jij  en jouw hond geen schadelijke additieven inademen?

Ik begeleid je tijdens jouw proces. Je kunt wel een Young Living starterkit aanschaffen maar door ze te gaan gebruiken, krijg je steeds meer positieve ervaringen en dat zal naar meer smaken.

Deze starterkits heb ik alvast - in alle vertrouwen - geselecteerd zodat je er snel mee aan de slag kan

Stap jij mee in ons avontuur?

Vrijheid en voldoening! Dat is wat Young Living mij geeft.

Ik informeer mensen zoals jij over het gebruik van essentiële oliën zodat jij deze kunt gaan gebruiken ter ondersteuning van het lichamelijke en emotionele welzijn van jou en jouw hond.

Maar dat doe ik niet alleen. 

Wij zijn een snelgroeiend team van gepassioneerde oliegebruikers, waaronder mensen die net als ik enthousiaste Brand Partners van Young Living zijn geworden. Als Brand Partner delen we onze liefde voor Young Living-producten met anderen. Ook jij kunt deel uitmaken van ons team.

Als je via mijn website je  starterspakket aanschaft, zullen we samen een account voor je aanmaken en mijn referentienummer toevoegen, waardoor je aan mij wordt gekoppeld als jouw vaste contactpersoon en meteen deel uitmaakt van ons team. Je bent van harte welkom!

Desert mist diffuser met starterskit Young Living
bottom of page