top of page

Zo hoor je het ook eens van anderen ....

Toby

 

"We zijn heel tevreden over de coaching van Ann. Keer op keer leerde Toby samenwerken met ons en zagen we de band groeien. Geen item werd uit de weg gegaan en geen vraag te veel". 

NICKY -  STEVE EN TOBY - AUSTRALIAN LABRADOODLE

 

“Het was een leerrijke ervaring zowel voor Lee als voor ons. Lessen al spelenderwijs. Ook de olie bergamot voor Sue gaf mooi effect op haar.”

PETRA - STEVE EN LEE - TIBETAANSE TERRIËR

lee
zazou

 

"We hadden voor het eerst een puppy en dank zij de lessen van Ann hebben we een betere inkijk hoe een hond zich voelt en waarom hij zich zo gedraagt. En het belangrijkste is dat je nu als baasje weet hoe je moet reageren op je puppy. Waardoor de band nog veel sterker wordt. En leuke dingen samen kan doen. Het is zeker een aanrader als je een hond hebt. Nogmaals dank u wel."

JOHAN - CARINE - STEFANIE EN ZAZOU - BORDER COLLIE

 

“Wij zijn erg tevreden dat je onze lieve Basil extra zelfvertrouwen kon aanleren door de vele leuke oefeningen. Hij is ondertussen een flinke puber van bijna 9 maand. Soms probeert hij iets verder te gaan dan toegelaten maar beseft snel dat hij niets anders wil dan z’n baasjes gelukkig maken met knuffels, likjes heel veel liefde. 

 

Bedankt alvast voor alle leuke oefeningen.”

LIESBET - LUK EN BASIL- ENGELSE COCKER SPANIEL

Baziel
tevreden klant

"Deze zaterdag ben ik voor de eerste maal op groepsles geweest met mijn hondje Boomer. 

Het was een hele aangename les. Boomer is nog maar 5 maand dus dingen aanleren op een speelse manier is heel goed voor hem. Het is ook fijn dat het met een klein groepje is, zo blijft Boomer beter geconcentreerd tijdens de les. 

Ik heb ook hele goede tips gekregen voor zaken in het dagelijks leven: wat als mijn hondje blijft blaffen naar andere honden, wanneer blaft een hond uit agressie en wanneer is het uit angst,... "

EMMA EN BOOMER - MIX MALTEZER / PEKINEES

“We leerden Ann kennen via vrienden die met lof spraken over haar en de manier waarop zij met hun hond(en) omging. Onze labrador Maurice was 9 weken toen Ann bij ons thuis begon aan de puppy-training. Maurice was vanaf het begin een heel intensief “bijtertje”. Maar les na les merkten we dat Maurice een vlugge leerling was, die nu na les 5 al heel veel kalmer en gehoorzamer is

Maurice is intussen vier maand en we zijn van plan om af en toe eens met hem te gaan wandelen. Om ervoor te zorgen dat de wandeling zowel voor ons als voor Maurice ontspannend zou zijn, gaan we zeker nog eens vooraf te rade bij Ann.”

GAUTHIER - MANON EN MAURICE - SILVER LABRADOR

Gauthier Defreyne
Levi en Bodi

"Ann heeft dankzij een paar kleine aanpassingen een groot verschil gemaakt in onze Bodi's leefwereld. Na een kennismakingsles pasten we enkele simpele zaken aan waardoor hij beter zijn rust kan nemen. Dankzij de speelse aanpak beleven we samen plezierige momentjes, wat onze band versterkt. Ann ziet wat nodig is en biedt alternatieven waar nodig. Als er vragen opduiken tijdens het proces dan is zij een luisterend oor, raadgever en motivator. Ze is begaan met hond én baasje. Bodi ondersteunen en hem helpen met leren en rust nemen zorgt ervoor dat onze kleine vriend beter in zijn vel zit ... en minder hapt in het onze :-)"

LEVI EN BODI - BORDER COLLIE

"Na wat radeloos te worden met een overactieve pup zocht ik contact op met Ann. We gingen van start met het puppytraject. Aan de hand van games gingen we onder andere dieper in op manieren hoe Lovely  de impulsen kon leren beheersen. Halverwege het traject was zij reeds zo veel rustiger geworden! Daarom gingen we in de resterende lessen verder in op het ontspannen wandelen omdat dit nog een werkpunt was. Superblij dat lessen zo kunnen aangepast worden naargelang de noden van het baasje en de noden van de pup. Na elk lesje kregen wij een verslagje wat super handig is om zelf eens op terug te blikken en wat ook dient als geheugensteuntje naar de spelletjes toe. "

FLEUR EN LOVELY - AMERIKAANSE COCKER SPANIEL

Fleur en Lovely
Jules

"Ik ben zo blij dat ik Ann gekozen heb om samen aan de slag te gaan met onze puppy. Jules was nog maar 8 weken toen we van start gingen. Door het speelse karakter van de lessen, was dit absoluut geen probleem en na 1 training merkten we al een duidelijk verschil.

Ik vind de persoonlijke aanpak een enorme meerwaarde. Ann luistert echt wat de werkpuntjes zijn (voor pup én baasjes ;-)) en dat zorgt ervoor dat ze heel gerichte oefeningen geeft waardoor je snel resultaat ziet. 

De oefeningen die we meekrijgen zijn zeer leuk om samen te doen, Jules geniet er ook van , het geeft ons echt quality time samen. Dankjewel Ann voor alle goede raad, ik kan oprecht zeggen dat ik dankzij jou veel meer van Jules zijn puppytijd geniet!"

ELS EN JULES - RUWHARIGE JACK RUSSEL

"Ann is een topcollega!!

Ik leer continu bij van haar en samenwerken met Ann is heel aangenaam. Een rustige en correcte Hondeninstructeur! Ik beveel haar zeker aan!

Vooral als je houdt van een rustige en consequente aanpak ben je bij haar zeker aan het juiste adres. Wil je een leuke rustige metgezel of liever een actieve en sportieve rakker dan raad ik je zeker aan om Ann te contacteren!! Sam en ik zijn alvast fan van Ann!"

MARLIES EN SAM - MECHELSE HERDER

Marlies en Sam
Natascha en Rakker

"We zijn zeer tevreden over de manier van werken en hoe Ann het doet! Het is een plezier om zo iemand aan onze hond en ons gezin toe te vertrouwen en ja hoor de hond houdt van deze manier van werken, games zo interessant lieve pootjes Rakkertje en zijn gezin."

NATASCHA EN RAKKER - AMERICAN STAFFORD

"Ik ben nog elke dag blij met het resultaat van het puppytraject dat ik volgde bij Ann van

Canin-i-fit! De lessen waren supertof en leerrijk.

Ann geeft je een schat van informatie en antwoordt op al je vragen. De speelse manier van werken is zo fijn voor hond én baasje. Ann luistert naar wat je belangrijk vindt en past haar lessen voor je aan.

Luna is en blijft een jachthond, maar onze connectie is dankzij de doelgerichte oefeningen zoveel beter geworden. Het is een goed gevoel om nu te weten hoe je moet trainen en je hond beter te begrijpen. Dankjewel Ann!"

ANN EN LUNA - SPRINGER SPANIEL

Ann en Luna
bottom of page