top of page
itovi

iTOVi, een scan die je helpt kiezen

Een iTOVi is een apparaat dat meet welke oliën jouw hond het beste kunnen ondersteunen op het moment van de scan. Hierdoor kun je heel gericht met de essentiële oliën aan de slag.

Als het lichaam van jouw hond niet in balans is kan hij lichamelijke, mentale en emotionele ongemakken krijgen. Deze disbalans kan door de scanner gemeten worden. De iTOVi zal oliën of supplementen tonen die jouw hond kunnen gaan ondersteunen. Na het maken van de scan krijg je van mij een volledig advies.

Ik vind het belangrijk om naar het gehele plaatje te kijken. Door het gebruik van essentiële oliën kun je mooie resultaten bereiken zeker als je deze ook combineert met de gepaste begeleiding.

Hoe werkt de iTOVi?

itovi

 1. Scannen
  Pijn- en geluidsloze scan!
  Met behulp van subtiele elektrische frequenties en GSR-technologie test en registreert de iTOVi-scanner de reacties van jouw lichaam op natuurlijke welzijnsproducten op het moment van de scan!

 2. Scanresultaten ophalen
  Jouw scanresultaten worden weergegeven in een gepersonaliseerd scanrapport, waarin je jouw beste responsproducten ziet, evenals de gebieden van fysiek of emotioneel welzijn waartoe deze producten behoren! 

 3. We stellen jouw welzijnsplan op
  We gebruiken jouw scanresultaten om de welzijnsgebieden te kiezen waarop je zich de komende weken wilt concentreren, en welke producten en gewoonten je gaat gebruiken om die gebieden te ondersteunen die ondersteuning nodig hebben!

Info

Prijskaart: € 25

Producten dienen afzonderlijk aangekocht te worden. Heb je nog geen Young Living account om de producten aan te kopen? Ik maak deze graag samen met je aan. Hierdoor zal je steeds met 24% korting artikelen van Young Living kunnen bestellen.

Reiskosten zijn gratis binnen 5 km vanuit de thuisbasis, zijnde Bruidstraat 28 - Gistel.

Vanaf 5 km geldt een tarief van €0,50 per km. Deze meerkost wordt in rekening gebracht.

Kan ik de iTOVi ook zelf aankopen?

Heb je al een aantal bodyscans laten uitvoeren en denk je erover na om er zelf een aan te kopen?

Wil jij jezelf en/of anderen ondersteunen om zich lekkerder in hun vel te laten voelen?

Ik help je er graag bij of volg deze link

bottom of page