top of page
Itovi scan.webp

iTOVi

Welness-scan voor jouw hond

'Een van onze grootste vrijheden is
hoe we op dingen reageren'

Denk er even over na .... 

Hoe reageer jij op het gegeven dat wij soms veel vragen van onze viervoeters, dat we niet altijd kijken of onze hond een bepaalde situatie leuk vindt of dat we onze hond misschien wel overbelasten.

De iTOVi is een klein apparaatje dat het lichaam doormeet door het versturen van frequenties. Als het lichaam van jouw hond niet in balans is kan hij lichamelijke, mentale en emotionele ongemakken krijgen. Deze disbalans kan door de scanner gemeten worden. De iTOVi zal oliën of supplementen tonen die jouw hond kunnen gaan ondersteunen. Na het maken van de scan krijg je van mij een volledig advies.

Ik vind het belangrijk om naar het gehele plaatje te kijken. Door het gebruik van essentiële oliën kun je mooie resultaten bereiken zeker als je deze ook combineert met de gepaste begeleiding.

Dus wanneer je de volgende keer extra vraagt van jouw trouwe viervoeter of je merkt dat hij niet goed in balans zit, dan heb je de vrijheid om een scan in te plannen ;-)

itovi.png

Hoe werkt iTOVi

 

  1. Scannen
    Met behulp van subtiele elektrische frequenties en GSR-technologie test en registreert de iTOVi-scanner de realtime reacties van jouw lichaam op natuurlijke welzijnsproducten!

  2. Scanresultaten ophalen
    Jouw scanresultaten worden weergegeven in een gepersonaliseerd scanrapport, waarin je jouw beste responsproducten ziet, evenals de gebieden van fysiek of emotioneel welzijn waartoe deze producten behoren!

  3. We stellen jouw welzijnsplan op
    We gebruiken jouw scanresultaten om de welzijnsgebieden te kiezen waarop je zich de komende weken wilt concentreren, en welke producten en gewoonten je gaat gebruiken om die gebieden te ondersteunen die ondersteuning nodig hebben!


Kan ik de iTOVi ook aankopen?

Heb je al een aantal bodyscans laten uitvoeren en denk je erover na om er zelf een aan te kopen?

Wil jij jezelf en/of anderen ondersteunen om zich lekkerder in hun vel te laten voelen?

Ik help je er graag bij of volg deze link

bottom of page